Recite nam

Svojim prijedlozima, prigovorima i pohvalama pridonosite ostvarenju još uspješnije suradnje, na čemu vam zahvaljujemo.

Cijenjeni klijenti, dragi posjetitelji,

vaše zadovoljstvo naš je cilj i razlog stalnog poboljšavanja kvalitete usluge koju pružamo. Svojim prijedlozima, prigovorima i pohvalama pridonosite ostvarenju još uspješnije suradnje, na čemu vam zahvaljujemo.

Smatrate li da vam je u poslovnom odnosu s Štedionicom povrijeđeno ili uskraćeno neko pravo, predlažemo da spornu situaciju najprije pokušate riješiti u izravnom usmenom obraćanju zaposlenicima u poslovnicama Zagrebačke banke d.d. (u daljnjem tekstu Banka). U većini slučajeva na taj način sporna situacija može biti riješena brzo i jednostavno na obostrano zadovoljstvo.

Ako niste razriješili spornu situaciju u usmenom kontaktu sa zaposlenicima Banke, možete nam uputiti pisani prigovor.
Prigovor treba sadržavati najmanje:

  • osobne podatke klijenta
  • detaljan opis događaja/situacije ili okolnosti koje su izazvale nezadovoljstvo, a predmet su prigovora, te dokaz osnovanosti prigovora
  • adresu za dostavu odgovora
  • poželjno je da prilikom podnošenja prigovora navedete svoj OIB ili broj računa u Štedionici ili datum rođenja.

Štedionica će se očitovati u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora, osim u slučaju ako je zakonskim propisom, u vezi s prigovorima, za pojedinu uslugu propisan drugačiji rok. U slučaju da prigovor ne sadrži sve potrebne podatke za postupanje po istome, od podnositelja prigovora zatražiti će se njegova nadopuna.

Izaberite jedan od načina kojim ćete nam uputiti svoje prijedloge, prigovore i pohvale!

Politika upravljanja prigovorima klijenata Prve stambene štedionice